Party! :-) - Reisverslag uit Valthermond, Nederland van chantalgort - WaarBenJij.nu Party! :-) - Reisverslag uit Valthermond, Nederland van chantalgort - WaarBenJij.nu

Party! :-)

Door: Chantal

Blijf op de hoogte en volg

21 September 2008 | Nederland, Valthermond

Allereerst bedankt voor alle berichtjes die nu al zijn achtergelaten, erg leuk :)

Het feest die we georganiseerd hadden, vond afgelopen vrijdag plaats. Dit om afscheid te nemen, maar het was voor mij ook een 'vervroegd' verjaardagsfeest. Volgende week zaterdag word ik namelijk weer een jaartje ouder (én wijzer?;)). Familie, vrienden, collega's.. veel mensen waren van de partij, om met ons een feestje te vieren! Vond het echt super dat deze mensen er allemaal waren! Dus bij deze thanks voor de aanwezigheid, de gezelligheid, de cadeaus en de bijdragen voor onze reis;) Het was een gezellige avond!

Het komt nu héél dichtbij. Nog drie nachtjes slapen! Dan gaan we op weg naar het grote avontuur. Spannend, maar een superleuke uitdaging. De laatste avondjes gewerkt (wat overigens erg gezellig was;)) en waar ik als aandenken een ware kip heb gekregen;), de laatste dingetjes zijn geregeld en (jaja, mam:p) een begin gemaakt met het inpakken van de koffer. Dus ik ben er bijna klaar voor! Laat het verre 'Switi Sranan' maar komen..

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte.. ennn laat vooral veel berichtjes achter!:)

Liefs, Chantal

• 21 September 2008 - 18:15

Karin :

Heej Chan!

Dan reageer ik dit keer als eerste:)
    Ik vond het feest erg gezellig! Leuke foto's heb je geplaatst..jaja duurde even met de onderschriften maar dan heb je ook wat he.
    Als je er weer bent gaan we gauw weer mingelen (jouw woorden) hoor!
    Meid ik wens je heel veel plezier en succes op Suriname en we skypen.
    Ik ga je missen!

Liefs, Karin

• 23 September 2008 - 09:19

Esther:

Hee Chantal!
    Ik zat gister voor het eerst op jouw plekje in het kleine OLC! :) En ik had even op je site gekeken, plus een berichtje achter gelaten. Maar dat ging allemaal een beetje traag hahaha en nu zie ik dat het niet gelukt is. Ik had al zo'n vaag vermoeden.
    Je gaat nu echt bijna he?? Morgen toch? Spannend..... Maar dat gaat helemaal goedkomen, er is genoeg leuks om je daar te vermaken! ;) Ik heb nog wat foto's van Suriname op mijn hyves staan, misschien leuk voor je om te bekijken. Zijn al wel van wat jaartjes terug.

Nou meid, heel veel plezier daar! En ik zal goed om je kindertjes denken in 't OLC.. :D

Groetjes Esther

• 25 September 2008 - 06:44

Simone:

Hee!!

Waarom heb je niet die vet mooie foto van ons erop staan :O! Sta ik eens goed op een foto (A)!

Maar ik neem aan dat je nu al wel aangekomen moet zijn daar? :D
    Laat je snel van je horen hoe het is ed?

XX je lieve collega ! :D

• 25 September 2008 - 15:06

Jitty:

woehoe!!!!!!!!!!
    Wij staan er ook op! ik ga je wel missen hoor! ookal spreek ik je niet meer elke dag :( het idee alleen..... :(:(:(
    Heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel plezier meid!

Hele dikke kus van mij!

• 25 September 2008 - 19:57

Harm Jan:

Hallo Chantal. Hoe gaat het? ben je al aangekomen in suriname? ik het je nog zien vliegen in de lucht ik ben toen even gerstopt en gezwaaid. nu chantal veel werk plezier de groetjes van Harm Jan Music.:)

• 25 September 2008 - 20:23

Nick:

hoi schat
    wel even rustig in valthermond city zonder jou. Maar hoop dat je daar ook een leuke verjaardag hebt. Kuss Nick

• 27 September 2008 - 08:35

Erik:

Hey Chantal !

Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag....maak er een dag van om nooit te vergeten !!!
    Hoop dat je het erg naar je zin hebt in Suriname en zal je verslagen volgens op deze site.

Groetjes erik

• 27 September 2008 - 08:42

Ronald:

hoi chantal van harte gefeliciteerd met je verjaardag ronald

• 27 September 2008 - 09:12

Elise:

Hey Chantal!

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je het er na je zin hebt maar dat zal ongetwijfeld zo zijn. :D Maak er een leuke dag van!

Liefs Elise

Jan en Harma

• 27 September 2008 - 09:57

Pap En Mam:

Hi Chantal,

Van harte gefeliciteerd.
    Heel veel plezier gewenst vandaag.
    Dat het daar een gezellige boel mag worden.
    Zo (te) rustig is het hier. Maar dat was al een door een ieder voorspeld, toch?
    We horen wel hoe het gegaan is vandaag.

Kusjes, pap en mam

• 27 September 2008 - 11:00

Roelof En Willy:

van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er maar een leuke dag van.
    groetjes de overbuurtjes

• 27 September 2008 - 11:05

Karin:

Hoi Chantal!!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!:D
    In Suriname begint de dag nog maar net, dus een hele fijne dag vandaag :D
    Wel uniek om je verjaardag te vieren bij zulke temperaturen!!
    Geniet ervan!

Liefs, Karin

• 27 September 2008 - 12:38

Jan En Saakje:

Hoi Chantal
    Vanhartegefeliciteerd
    we hopen dat je een leuke dag hebt en maak er wat van hoop dat je naar je zin hebt groetjes